11:51AM

FIVE DESIGN CHALLENGE 2012: SPAŢII SUBUTILIZATE

Concursul FIVE DESIGN CHALLENGE este o competiţie de idei, sub anonimat, care durează cinci săptămâni care provoacă gânditori din toată lumea şi din orice disciplină să genereze idei pentru a soluţiona probleme reale cu care se confruntă oraşul Cinncinati, Ohio, dar şi alte oraşe de mărime mijlocie din SUA. Concursul este organizat de MSA Architects şi începe în data de 22.03.2012.

Click to read more ...

11:50AM

CONCURS PENTRU NOUA CLĂDIRE A MEDIATECII UNIVERSITĂŢII DE MUZICĂ ŞI ARTELE SPECTACOLULUI, VIENA

Compania federală imobiliară BIG din Austria organizează un concurs deschis într-o fază pentru proiectul unei noi clădiri a Mediatecii Universităţii din cadrul campusului. Concursul este sprijinit de Camera Arhitecţilor şi Inginerilor din Austria.

Fondul de premiere este de 68000 euro. Cîştigătorului concursului i se va încredinţa lucrarea.

Click to read more ...

11:49AM

CONCURS DE ARHITECTURĂ PENTRU REALIZAREA UNEI NOI GENERAŢII DE GĂRI PE LINIE FERATĂ DE MARE VITEZĂ, MAROC

Oficiul Naţional al Căilor Ferate din Maroc organizează un concurs deschis în două faze, sub anonimat, pentru concepţia şi realizarea unei noi generaţii de gări pe linia de mare vizeză: Tanger, Casa-Voyageurs, Kenitra, Meknes. Prima fază este o selecţie de dosare, a doua un concurs de proiecte depuse de echipele selectate în prima fază. Arhitecţii din afara Marocului pot participa numai în asociere cu un arhitect sau o firmă de arhitectură înregistrat/ă la Ordinul Arhitecţilor din Maroc. 

Click to read more ...

12:36PM

CONCURS DE IDEI PENTRU REAMENAJAREA URBANISTICĂ ŞI PEISAGISTICĂ A FÂŞIEI PERIURBANE SITUATE LA VESTUL CENTRULUI ISTORIC AL ORAŞULUI SAN GIMIGNANO, ITALIA.

Primăria comunei italiene San Gimignano organizează un concurs de idei într-o fază pentru reamenajarea zonei extra muros situate în partea de vest a incintei medievale a centrului istoric al oraşului, obiectiv aflat în Patrimoniul Mondial gestionat de UNESCO.

Click to read more ...

12:34PM

alterMALL, CONCURS DE IDEI ARHITECTURALE PENTRU UN SPAŢIU PUBLIC NECOMERCIAL ACOPERIT 

OPENGAP anunţă organizarea unui concurs internaţional de idei contemporane, deschis, într-o fază, pentru spaţii publice acoperite, necomerciale. Concurenţii îşi vor alege singuri amplasamentul de studiu şi vor justifica opţiunea.

Click to read more ...