12:51PM

Cantand sub dus...sau in cada

Vizitati siteul concursului : http://www.deltadesign.ro

4:38PM

CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE DESIGN INTERIOR TILE AWARD 2012

 

Agrob Buchtal www.agrob-buchtal.de  împreună cu AIT www.ait-award.com  lansează un concurs de creaţie TILE AWARD 2012, destinat arhitecţilor si designerilor tineri, cu vârste de pana la 35 de ani. Tema concursului este crearea unui design de cameră cu utilizarea plăcilor de ceramică si care sa reflecte creativitatea si caracterul inovativ modului de aplicare.

Click to read more ...

11:40AM

PREMIO GUBBIO 2012

Asociaţia Naţională pentru Centrele Istorice şi Artistice ANCSA, cu sediul în Italia, şi Primăria Gubbio au lansat Premiul Gubbio 2012. Scopul premiului este să promoveze progresele certe înregistrate în intervenţiile din oraşe şi zone istorice. Participarea este deschisă birourilor din sectorul privat, grupurilor şi universităţilor.

Click to read more ...

11:38AM

CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE IDEI PENTRU CONCEPŢIA UNUI TURN SEMNAL ÎN KUALA LUMPUR, MALAEZIA

Agenţia 1 Malaysia Development Berhad Real Estate Sdn Bhd lansează un concurs internaţional pentru proiectul unui turn înalt cu valoare signaletică şi simbolică amplasat în capitala Malaeziei, Kuala Lumpur. Concursul este organizat în două faze de Institutul Malaezian al Arhitecţilor cu sprijinul Uniunii Internaţionale a Arhitecţilor.

Concursul este accesibil în limba engleză, deschis tuturor arhitecţilor din lume. Prima fază reprezintă o selecţie de dosare, în urma căreia se vor califica 12 echipe. Înscrierea la concurs se face contra unei taxe de cca. 100 USD. Predarea la faza I este 22 martie 2012. 

Proiectele echipelor calificate se vor depune până la data de 24 mai 2012. 

Click to read more ...

5:32PM

Concurs Bienala de Arhitectura de la Venetia 2012

Concurs naţional pentru selectarea proiectelor care vor reprezenta România la cea de-a 13-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Arhitectură - la Biennale di Venezia

 

Click to read more ...