Extinderea si refunctionalizarea sediului OMS din Geneva
Iul 7, 2014
oar

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), a lansat, pe data de 23 iunie 2014, un concurs international de arhitectura in doua etape, pentru extinderea si refunctionalizarea sediului OMS din Geneva, Elvetia (a se vedea Adresa OMS si MAE din anexa).

Calendarul etapei intai:

Data-limita de inscriere: 19 septembrie 2014.

Data-limita de transmitere a intrebarilor: 8 august 2014.

Data-limita pentru primirea raspunsurilor: 22 august 2014.

Data-limita de transmitere a proiectelor pentru etapa intai: 10 octombrie 2014, ora 17:00 (ora Genevei).

Data-limita de notificare a candidatilor de catre notarul concursului: 11 noiembrie 2014.

Calendarul etapei a doua, mentionat pe pagina de internet http://who.int/about/structure/en/, este provizoriu si va fi confirmat candidatilor selectati de catre notarul concursului.

Limbile oficiale folosite in desfasurarea concursului: franceza si engleza. Documentele tehnice, planurile si legislatia care vor constitui documente de referinta vor fi furnizate in limba oficiala in care au fost emise. Limba oficiala a autoritatii administrative dinGeneva este franceza.  

Taxa de participare: 200 Euro.

Premii: fondul total este in valoare totala de 320 000 CHF, din care se pot acorda si recompense si onorarii de participare.

Toate informatiile privind regulamentul, specificatiile si calendarul concursului, cu exceptia anexelor, sunt disponibile pe adresa de internet: http://who.int/about/structure/en/. Dupa ce secretariatul concursului va stabili ca cei inscrisi au respectat cerintele de inregistrare, acesta le va confirma inregistrarea prin email si le va furniza un cod de acces pentru website-ul oficial.

 

Article originally appeared on OAR (http://www.oar.org.ro/).
See website for complete article licensing information.